BejelentésKépeslap gyűjteményem
"Valami azért szép, mert igaz. S azért igaz, mert nem múlik el soha!"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.:)

A gyűjtést gyermekkoromban kezdtem, most a 20-as éveim elején járok. Nagy családdal és sok baráttal rendelkező fiatal nő vagyok! Eljött az idő hogy bemutassam rokonaim és barátaim segítségével összegyűlt tetemes mennyiségű lapjaim. A gyűjteményem mérete jelenleg 3000 db-ra tehető.Vegyes képekkel. Kiemelkedő fontosságú számomra a Városok, tájképek gyűjtése. Addig míg az ember nem rendszerezi, úgymond nem szakosodik, a gyűjtemény csak egy nagy halom.De amint ez megtörténik, máris rendezett, logikusan felépített egész kis történet alakul ki! A későbbiekben tervezem az oldal bővítését,a többi kép bemutatását,esetleges részletezését! A filatélia körülbelül 75-80 lapból áll.Bélyegekkel együtt! Nemsokára azt is szeretném feltenni nagyított változatban! Szalvétagyűjteménnyel is rendelkezem. Esetlegesen alku képes vagyok szalvétát adni képeslapért cserébe! Várom a véleményeket, hozzászólásokat, esetleges kérdéseket!Más témában szívesen küldök lapokat, városokét cserébe(akár régit is)

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Pap Tibor [ 2013-01-28 16:19 ]

Szépek, sok darabot is el.tudnék képzelni a gyűjteményemben.polarbeer [ 2013-01-06 23:27 ]

Üdv!

Gratulálok, szép a honlap :)

Én magam is a 20-as éveim elején járó fiatal vagyok, csak én férfi :)
Gyűjtöm a régi képeslapokat, sok holmim lenne cserére, vagy eladásra.

Sok régi képeslapom van eladni, és cserélni valók is vegyesen, mivel én is gyűjtő vagyok. Fő területem Pápa város, és a Bakonyalja kis falvainak 1960 előtti képeslapjai. Régi pápai, és bakonyaljai képeslapokon kívül gyűjtöm még a régi Bakony térképeket, és a régi pénzeket is.

Általam legértékesebbnek tartott eladó / cserélendő képeslapjaim jelenleg:
- Makó hagyma, 1922 futott
- Kassa látkép hosszúcímzés 1906 futott
- Kassa látkép (ugyanaz, a kép, ami a másik, látszik, hogy változtak a boltok, nőttek a fák, stb) 1940-es évek legeleje, postatiszta
- Kaposvár Somsich Pál utca 1912 postatiszta
- 3 db náci bélyegzéses korabeli képeslap. A sok hamis bélyegző közt, ezek a bélyegzések garantáltan eredetiek! Csodaszép horogkeresztek!! Az egyik egy kis osztrák falu, a másik Bécs, a harmadik Párizs.
- 20 db aradi képeslap 1915 - 1918 között. 18 színes, 2 fekete-fehér. Csodaszép, lapok, tűhegyes sarkakkal. Mind egy képes, például: vasútállomás, Erzsébet-híd, várkapu, vértanúk szobra, vesztőhely, stb stb. Szép, futott lapok. Sok lapon Arad-Szeged mozgópostai bélyegzés (RITKA!!), sok lapon KUK-s cenzúrabélyegző (EXTRA RITKA!!!).

Az említetteken kívül sok egyéb szép képeslapom van még 1945 előttről, de még több a legújabb, 1965 - 2000 között kelt képeslapom! Gyönyörű Balaton parti településeket ábrázoló lapjaim vannak például ebből az időből!

Várom válaszod, hogy érdekelnek-e a képeslapok, mit tudsz cserébe adni, ami engem érdekelhet. Képeket kérésre küldök!

Üdv.:
polarbeer
(polarbeer@citromail.hu)Székelyné Zombory Piroska [ 2011-09-19 17:25 ]

Szia, már írtam az előbb valamerre, a kapcsolathoz talán???
De látom hogy 3000 db van, szép!

Igen nekem 4800 körül van, de nincs így rendszerezve, sőt nincs is honlapom se, de albumba van, üres, írott, magyar, külföld!
Már elkezdtem scannel-ni!!!

A korom 2x annyi, tehát ezért is ennyivel több, hihihi!!!!
Csere, szalvétám nekem is vanpásztói [ 2011-05-25 17:06 ]

csere ügyben várom ezen az úton keresztül a jelentkezést, mert nem találtam közvetlen mail címet az oldalonKépeslap Múzeum Baráti Kör [ 2011-04-13 12:30 ]

Szívesen cserélnék veled képeslapokat.
Írj az e-mail címemre, s hogy milyen lapok érdekelnek.

Engemet is főleg a helységképek érdekelnek!Kochné Tóth Aliz [ 2010-10-20 19:38 ]

Szia nem is gondoltam, hogy ilyen szenvedélyed van. Gratulálok hozzá, érdekes és szép az oldalad. Aliz.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!